onsdag, maj 22, 2013

Trodde att jag skulle svimma när jag såg den här bilden. lol

I kväll så har jag gjort kul. Hahah så kul har jag inte haft på länge. Bästa dagen ever. När Fanny skickar en vidio så får ni nog se. Haha lol! Men har hunnit vara med Arvid och kollat på film också nu ska jag gå och lägga mig snart. Ska bara chatta lite med KORV och sen ska jag nog gå och sova. Men min dag har varit så att jag klev upp klockan 05.25 och stoppade i plattången. Sen så fixade jag mig lite också gick jag upp och åt frukost. Sen satt jag på bron och kika med Allo. Sen gick jag och borstade tänderna och sen tog jag och Arvid en cykeltur. Sen cyklade vi tillbaka och jag tog min väska, sen så följde den gullungen med mig mot bussen. Sen stannade jag ett tag med han och Alma och busa lite. Sen så gick jag till bussen. MÖSIK i bussen och snackade lite med Gustav. Sen så körde vi på Idrott och Engelska. + 50 mins rast. Sen så körde man på svenska = lästimme efter det hade vi 1 h och 20 mins rast. Gick först till fotbolls planen men dom skulle ha Idrott där så gick där ifrån. Gick till gungorna på skolgården och låg där hela rasten. Sen tog vi sv/eng och andra passet hade vi eng. Gjorde färdigt en hel del. Han rätta lite och göra klart min presentation (snyggingarna där uppe) han även spela in den. Sen så slutade jag. Tog bussen hem. Han kolla på 1 avsnitt av NCIS och äta plättar. Sen så kom Fanny. Vi gick och sköt lite på korg. Gick till gamla dagiset och skulle gunga pratade lite med Emil på vägen. Sen så när vi kom fram till gamladagiset så hade dom inga gungor... dumt! Sen så gick vi och hoppade stutsmatta hade sjukt kul och diggade musik + lite vild dans. Hahah dör. Nä men sen for Fanny hem för att hon skulle städa sitt rum. Och jag gick in och pluggade på glosorna sen kom Arvid hem och vi körde igång en film. Kollade klart den och sen kom Fanny körde på lite stutsmatta igen och HÖG MUSIK + bäbisen min va med. Men sen så skulle dom hem. Och vi fortsatte att hoppa en stund, sen gick vi in. Gjorde Arvid och sova och sen så satte jag mig vid datorn och plugga engelska och nu sitter jag här. Ska hinna plugga matte imorgon före träningen så nu ska jag gå och lägga mig. Kommer hem klockan typ halv 3 imorgon. Slutar 1 men äckel skolan som planerar så dåligt vet inte att det inte går någon buss klockan 1 till laandet. lol. Men nu ska jag sova. (LÅÅÅÅNGT INLÄGG hoppas ni orkar att läsa)

tisdag, maj 21, 2013

"Sol vind och vatten djupa berg och sköna hav fina drömmar ska vi ha"



Hade inget för mig så tänkte blogga. Har just kommit hem från skolan... Måste göra någon teater. Men idag har jag inte gjort så mycket, kollat lite NCIS osv. Men nu ska jag äta en macka och dricka BRAVO. Just ja, jag var med Fanny igår och fotade som ni ser. Sen så tog vi en cykeltur och var lite med Emil och några andra. Men aja, nu ska jag kolla och sen så synes vi i morgon kanske. Puss o kram. Stay strong hold on! Byebye

måndag, maj 20, 2013

“Your victory is right around the corner. Never give up.˝

Skolaa, palla. Kommer att ha matte prov på hela boken om 1/2 veckor. Dör. Har inte ens gjort första temat ännu och man ska göra 6 st. Orkar inte. Men nu ska jag ta och kolla klart NCIS och hålla tummarna för mommo + chatta klart med hyper söta Erika. lol. Men nu ska jag sola klart på stutsmattan och ja.. Men hejdå!

söndag, maj 19, 2013

“Without music, life would be a mistake.”

Ligger på stutsmattan och solar ännu mera. Chill, ligger och tittat på NCIS och ska snart käka grillat. Namnam, blir att kolla hockeyn i kväll. Och för er som inte viste börjar den klockan 19.30 och dom spelar mot Schweiz. Hoppas på guld, och blir nog också guld. Men nu ska jag ta och av sluta. Byebye

HOME SWEET HOME






Tycker att denna resa satt perfect. Blev lite leds på att det var så sjukt varmt och fuktigt. Tycker faktiskt att det är skönt att vara hemma. Kommer nog inte orka blogga så mycket nu, eftersom jag kom hem klockan 4 i natt och vaknade klockan 9o typ. Men ni får ha det så bra.