lördag, juni 15, 2013

We are here to never grow up

Normala och fin kvalla oxå. Men ni får nöja er med den bilden. Har ätit tårta och det funkade väl. Men nu ska vi seeee på film. Det blir nice. Och sen ska Linnea komma hit och då får vi väll se vad man hittar på. Men japp nu ska jag ta och försvinna ut i skogen med mina skogmullar. puss o kram. Eller nja eller jo. Pusss

Konfirmationsdag

Tjo, den här tönten konfirmeras men nu ska man fixa sig så puss o kram. 

#SWAG

Nu är jag here, och nu sitter jag med dom här töntarna och tänkte ta och blogga lite. Klockan är runt 1 här. Men kom hit vid 10 typ. Men har inte så mycket att skriva, är trevligt över trött och tappar hjärnceller för varje minut som går. Nä men nu va jag trätt. Och vi är fula så nu får ni skratta. Puss o kram nu pallar jag inte att blogga nååå mer. Puss

torsdag, juni 13, 2013

Tjålå drar mot Ebba

Gammal med drar mot Hertsön och är med Ebba hela dagen. Så puss o kram. 

onsdag, juni 12, 2013

Du liknade någon från Hollywood

Bar för att jag får se mina bejobor på fredag alltså om 1 dag ungefär kommer krama dom så hårt så att dom får ta och andas efter dom dött. Eller behöver man andas när man är i himlen? Men ajja, dagen har spenderats i skogen hos mammas kompis. Klappade på hästen och fåret och kollade på när höndarna va och busa runt som galningar. Kollade på när Arvid badade och åt lite bölla. Men sitter och lyssnar på lite musik, kanske tar och drar till Hertsön i morgon och är med Ebba lite. Sen ska jag nog packa till Finland också tar man väll och chillar. Men inte vet jag. Ska nog packa i alla fall och drar nog till Ebba också. Men nu pallar jag inte att skriva nå mer. Så ni får ta och nöja er med det här. Bebe i love u justin :* Lol nä men puss. 

I was born to stand tall

Vill ha en ny, så nu tänker jag typ kanske ta och spara till en. Eller får se. Sitter och ser på nån film oxå äter jag turkisk peber + ska kanske hämta lite mjölk. Ska kanske ta ett bad senare i kväll sen blir det väll bara att chilla natten lång. 

I was born to be somebody

Love you bebe

tisdag, juni 11, 2013

Om du vill veta så läs

UTSEENDE
[x] Jag är längre än 160cm
[x] Jag blir lätt brun
[] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg
[] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[] Jag har glasögon/linser.
[] Jag har mer än två piercingar.
[] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[] Jag har fräknar.
FAMILJ
[] Jag har svurit åt mina föräldrar...
[x ] Jag har rymt hemifrån
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[] Jag har mist någon i familjen.
FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag saknar någon just nu.
[] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[] Jag har sett någon dö.
[/] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[] Jag har pissat på mej av skratt .
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

#move everybody

Drog till Frida idag och var med henne och Julia. Gick till ica och köpte kaffe och godis. Träffade Emil och Hugo pratade en stund sen gick vi till Frida och spela lite fotboll och hoppa stustmatta och chilla. Men sen åt vi mat och sen skulle jag hem. Och nu sitter jag här och har brist på liv. Men ja, ni kan fråga på min ask och säga en bra film. Tänkte ta en fråge stund snart också. Får väll se om jag orkar. Men nä tror inte att jag orkar det. Men ja får väll se. Men Njut av den "fina" bilden där upp, fick bli en webbcam bild. Pallar inte att fara ut och fota regnar ändå typ. Sitter i mitt rum och lyssnar på musik + rummet är i källaren så pallar inte att gå upp och kolla om det gör det. Men puss. 

måndag, juni 10, 2013

LAMA

Tänkte bara lägga upp den här fula bilden på mig och säga att jag dra till Frida i morgon och hänger med henne och Julia. Puss, jag är en söt lama med fula tänder. 

söndag, juni 09, 2013

#thatPOWER

Smidig, men old pic pallar inte att blogga nu. Tar och chillar på sommarlovet så kommer nog inte bli så mycket till bloggning. Men passar på nu när jag hade lite tid över. Eller ja jag har hela dagarna på mig men orkar inte bara. Dagen har gått fortare än igår kan man ju säga. Men ja, tänkte säga att jag är duktig och börjar se om alla avsnitt av Gossip Girl. Hehe som sackt sett ut alla säsonger redan. Men börjar om och ser allt från börjar till slut. Har bara hunnit till avsnitt 2, men tidsfördriv har jag ju då. Men snart börjar PLL igen och kan inte sluta vänta. Och ja jag är nörd! Men ja nu ska jag väll ta och chilla och umgås lite med min fina lilla syrra som sitter och spelar minecraft. Kul liv. Men jag tror att vi ska dra ut och hoppa lite studsmatta, man får väll se om hon går med på att vara störd med mig. Det smittar väll av sig om hon är med mig så ja. Men det går väll i släkten. Och idag har jag även suttit och nördat på Justin Bieber berättelser och ja jag älskar han hacka på mig för det men jag kommer aldrig att släppa han. Men ja. Jag har ju kul nu så ska ta och lyssna på lite musik tar väll och säger att pappa får ta och ge mig mobilen så vi kan dunka lite ute. Grannarna får klaga bäst dom vill det är sommar lov och jag är ung och fri. Lol vilket budskap jag får i dom här texterna. Trevligt. Men nu ska jag dra ni får ta och ha det kul! FÖR DET ÄR FREAKING SOMMARLOV! Men ha det bra. lång text men då har ni något att läsa tills jag kommer tillbaka som troligen blir i morgon. Men tack och hej för mig. Shake that ass for me, whioo weird jag är ja men kiss and huuugs, lol min svengelska är ju sexi.