onsdag, september 11, 2013

Grattis bebe, hoppas du haft en bra dag!


They don't know about us

Dagen gick väldigt snabbt, världens bästa dag för de här skolåret! Hade 2 lektioner, först spanska hade förhör där och skulle göra något släkt träd osv. Sen hade vi Biologi gjorde något om droger osv. Sen gick vi på lunch och klockan 12 eller lite över så gick vi in till stan med alla 8:or och 9:or, för att se på en teater som gymnasiet hade fixat. Den gick väl att se på. Men efter den var färdig. Så gick vi tillbaka eller jag och Sofia halv sprang för att hinna med bussen. Men kändes hur skönt som helst att få sluta tidigare och i morgon och över morgon och på måndag är man ledig!? Hur skönt som helst! Men i går var jag på träningarna gick bra, lite jobbigt med bra. Var till stan före och köpte lite saker, fick hem ett par jeans och en tröja. Men nu ska jag ta och göra svenskan. Men kommer inte bloggar före måndag eller söndag. Är ju i fjällen och vet inte om jag har internet så. Men vi får ju se, kommer då inte ta med datorn. Men hejdå! 

tisdag, september 10, 2013

Don't tell me that you are just like them


Skoldagen gick gode bra. Hade HK på morgonen och fick göra goda plättar tillsammans med Zandra. Sen hade vi bara skit lektioner för utom svenskan. Men har pluggat spanska och ska efter maten fara och köpte lite till storheden sen blir det att fara till träningen direkt efter de. Men nu ska jag träna lite till på spanskan. I morgon fyller fin tjejen år också! Grattis bebe! Men efter onsdagen blir det fjällen i 4 dagar. Sen på måndagen är hela skolan ledig så får se vad man ska göra då. Kanske fara till stan eller något liknade. Men nu ska jag dra, Kram! 

måndag, september 09, 2013

How wonderful life is now you're in the world

Dagen har gått väldigt segt, men med bra musik går det. Skolan har gått bra, men det kändes som att den varade i 5000 år. Men de gick väl bra. När jag kom hem tog jag Elton med till dagis för att hämta Arvid. Sen for vi runt byn med Elton. Kom hem och skypa med Allo. Pratade om lite allt möjligt. Men sen åt jag god mat, Alma kom hem med tuggis åt mig. Blev glad och snart ska jag städa rummet. Men först ska jag skriva lite på svenska/SO berättelsen som ska in denna vecka. Men ska ta dom 2 skapa passen som hjälp för att få klart dom. Måste även läsa en tråkig bok, men det hinner jag göra senare. Men nu ska jag ta och göra lite saker. Kram! 

söndag, september 08, 2013

You just gonna be strong, 'Cause I don't wanna lose you now



Tog en lung kväll, for inte och tränade. Men på morgonen körde jag ett lite styrkepass. Dagen har gått riktigt segt kan jag bara säga. Och jag ska bli bättre på att blogg, men jag hinner inte med ibland. Och skolan och träningar går ju före allt så. Men kvällen bestod av Skype prat med Allo och Samppa. Får ju snart se henne, om 4/3 dagar så får jag se henne. Ojoj vad jag har saknat henne, min tomtenisse! Men kan nu alla 32 spanska glosorna, det gick ganska så lätt att träna in dom. Ska även ta och träna in engelska glosorna, även fast jag inte ska göra förhöret eller vad man ska kalla det (är ju i ruka då så). Men nu ska jag ta och fixa till bloggen lite, men KRAM! 

I think everybody in the world has lost their mind


Love till den här tomte nissen eller vad man ska säga. 
Far kanske på träningen i kväll om jag hinner öva in alla 32 spanska glosorna. Matten är färdig och bara dom där bajs glosorna kvar då. Men nu ska jag dra, Kram!