lördag, juni 08, 2013

What did that bitch say?

Dagen går segt och tänkte ta och blogga lite, men ja. En bild från igår. Efter skolavslutningen. Just nu kan jag inte vänta tills fredag då jag kan äntligen få fara till mitt andra land. Orkar inte Sweden nå mer, så tråkigt här. Men ja. Tråkigt jag har så jag va tvungen att blogga. Jag och Linnea är forever alone vänner. Söta hon saknar hon så mycket. O allo. Men nu ska jag göra något. Ha lika tråkigt alltså. Men puss o kram. 

I just need somebody to love

Tjå, den som vill hitta på något idag skriv i fb chatten.. Tack och hej, nej men ni kan skicka ett sms oxå har tråkigt och ja, bästa lösningen. Men ajja, ni får skriva i alla fall. 

fredag, juni 07, 2013



I just wanna be with you my baby my baby

I know you love i know you care. 

Sitter och fixar mig för skolavslutningen och lyssnar på bästa killen på jorden. Sitter i alla fall och lyssnar på hans gamla musik, så sjukt gulligt! Love ya.
Men sitter och fixar mig för skolavslutningen som är typ 9. Efter det tar jag sommar lov och efter det så är det bara att ta och vänta inför Finland nästa helg. Men ni ser ungefär hur jag ser ut där uppe, men fick ingen bra bild på datorn. Och pallar inte att hämta kameran så fick bli en dator bild som jag tog och redigerade lite. Sen fick det bli bra. Men nu ska jag gå upp och käka lite. Vaknade 5 eftersom jag skulle i duschen också fick jag blåsa håret sen blev det att ta tag i platt tången. Också fick jag sminka mig lite också färdigt. Om ni undrar vad jag har för kläder på så är det en tröja som jag köpte igår och ett par shorts också får jag se om jag ska ta mina röd converse eller vita? Får se vad som passar bäst till. Men jag tror att jag tar mina röda. Men ja, ska ta och lägga ut en bild på instagram så ni får väll ta och kolla in där och för er som inte vet vad min instagram heter så är det  - elinlarssonnn . Men då får ni ta och ha de så bra när jag är på skolavslutning. Och det som inte är trevligt är att jag inte kan låten som vi ska sjunga, kan typ 2 ord/meningar i hela låten. Haha men nu får ni ta och hade bra. Baby baby oohh i like baby baby noo. love yaa yolo swag swaggi. 

torsdag, juni 06, 2013

That we can't go nowhere but up

I miss my buddy.

Right now i ligging in the bed and lyssnar on nice Justin Bieber music. I älskar him he is sexi. Men ska hämta min mobil. Ligger och chattar med Allo, saknar henne runt hela universum. O som jag längtar till fredo. Kommer typ att gråta när jag ser dig bebe. Varit typ 50 11 månader sen jag såg dig. Saknar dig så mycket att man får tåren i ögat. I morgon drar jag till skolavslutning klockan 9o. Sen har jag hela dagen på mig att chilla dampet. Kommer typ dö. Fy va fult jag skriver. Haha. Men nu ska jag ta och hämta min mobil och whatsappa med Allo. Så ta och ha det bra - fråga på min ask oxåå.. SWAG BIEBER

Stuck in the moment whit you.

Några bilder från dom senaste månaderna, och dagarna men nu ska jag cykla ner till stranden och kolla efter lille brodern min. Puss och kram synes senare. 

tisdag, juni 04, 2013

We could take it slow, i could take you oh, where you wanna go.


Grattis finaste Linnea på din 14 års dag, Grattis min fjorre. Du finns där för mig och jag finns där för dig! Finns där 24/7 och det ska du veta. Bråkat japp fler tal gånger men jag finns där för dig alla tider och år. Vi har samma humor och det är det som är det bästa. Och när du jag och Allo är med varandra så då är det som bäst och galnas. Mins våra YOLO äventyr och dom finna nätterna vandrande runt i skogen med en skottkärra. Tycker om dig mycket. Puss o kram på din bästa dag! :* 

Idag var det kallt. Gjort inget speciellt i skolan osv. Men när jag kom hem så kollade jag på Glee. Nu skriver jag med Allo på whatsupp. Men nu får ni ta och klara er tills jag ids blogga igen. Men puss o kram ni får ha det så bra. Kramkram.

Take you










Love you Justin forever. You own my heart! Your smile makes my day. Love you.

måndag, juni 03, 2013

Fake a smile and move on.

Jag sitter och äter ett äpple och nå små bröd som är gott, jag sitter även och kollar på Glee. Men ska ta och kolla på det efter jag har skrivit klart. Var och badade idag. Kallt höll på att få nå fel i mina öron. Så efter jag hade badat i typ 40 min så gick jag upp och nu sitter jag här. Gick i duschen före oxå. Men nu får ni ha det så bra ids inte blogga nå mer. 

söndag, juni 02, 2013


Justin och sommar tycker jag att går perfekt ihop. Och om 1 v ungefär så är det sommar lov! Och 5 dagar efter så drar jag mot världens finaste land men finaste vännerna. Sitter och lyssnar på lite musik och kollar på lite klänningar till allos konfirmation. Saknar Linnea och Allo som jag vet inte vad! Men orkar inte blogga nu. Så ni får ha det så bra!