tisdag, oktober 22, 2013

Blev en sista minut utan returbiljett

Varit hos Zandra med Ellen och Gustav, spelade in musikvideon. Gick ju bra han klart med allt. Kom hem med bussen för en liten stund sedan. 
Får sluta tidigare på fredagen och ta bussen hem klockan 2. Så hinner starta fortare,
så man kommer fram fortare till Finland. Skönt! 
Fått reda på att bebisen som blev på körd här i byn, har dött.. Stackars föräldrar! 
Men på Torsdag blir det stan med Zandra, lite nya kläder ska med. Men nu ska jag öva på spanska glosorna byebye. 

-HÖHÖ, har ansiktsmask om någon undrar höhö- 

måndag, oktober 21, 2013

Tonight's the night when we forget about the deadlines, it's time

Hola! Kom just hem från ett Body step pass, ganska så ont i benen har man nu. Ska snart ta och gå i duschen. Sökte igenom datorn på bilder och hittade några bilder från när man var liten. Fyfy... Vilka kläder man hade och fint man log. Ojoj. Men nu ska jag ta och gå i duschen och sen bara mysa. I morgon ska man fara till Zandra's och spela in musikvideon. 
Med Zandra, Ellen och Gustav. Får se om jag hinner till träningen eller inte. Men de beror ju på om vi hinner, spela in allting eller inte. Men tror inte att jag kommer att hinna. 
Men på Torsdag blir det stan med Zandra, ska hitta lite nya kläder osv. Sen på Fredag blir det att fara till finland. ÅÅ va kuuul! Men nu ska jag gå i duschen kramisar. 



I remember like it was yesterday.




söndag, oktober 20, 2013

Once or twice was enough and it was all in vain

Ligger i min mysiga säng med bra musik. Tränar även på spanska glosorna, senare blir det att fara i väg till fammos och vara där. Vaknade halv 8.. Men somnade ju vid halv 10, tidigt i know. Men va sjukt trött. Har inte så mycket att säga för utom att det snart är höstlov! Och på fredag åker jag till .. namnam finland! Så kul! Men nu har jag inget mer att skriva, kram.