lördag, juni 01, 2013

All 'cause i was makin' out with your friend.

Tycker att jag skulle blogga. Sovit hos Sofia sen igår, somnade typ vid 00. Och vi badade och hade kul. Vaknade vid 10, spelade wii till typ 11. Sen så åt vi frulle och sen jobbade vi 2 kapitel i matten. Sen gick vi och badade i älven till typ 4-5. Åt middag sen kollade på vi TV och käkade lite middag. Nam lax. Men nu ska vi kolla lite på "film" dampa lite och sen så blir det väll sov. Just ja idag var det cola dagen. Nam drack typ as mycket. LOL FY VA FULT DET DÄR LÄT! men nu ska vi sätta potatis. Puss 

onsdag, maj 29, 2013

Cause i don't want-want nobody wen i got-got your body, baby no-no-nobody, has got what I need

Fattar inte att det bara är 6 dagar kvar. Och om man ska räkna med sådana som man har lektioner så är det bara 3 dagar! Så sjukt! Längtar mer än någon sin, är så sjukt leds på skolan. Men i kväll skulle jag fara på min farbrors 40 års kalas med ska plugga matte. Eftersom vi har prov på hela boken och har 4 kapitel att göra tills på måndag. Så blir att jobba sten hårt nu. Men i morgon så blir det stan till typ 2. Slutar klockan 11.25 så. Har just ätit osv. Men nu ska jag ta med mig matte boken och jobba. Men blir inge fota idag, hinner inte. Men idag i skolan var det typ störd dagen. Nä men jag och Sofia va typ störda. Men nu ska jag ta och plugga. Men musik i öronen. Men hejdå! Bloggar nog inte i morgon. Eller jag får se. Men blir matte plugg i morgon också. Men nu ska jag ta och dra. Puss och kram!

tisdag, maj 28, 2013

I love you so much and you don't know who i am..




Sitter och funderar på om jag ska köpa dom här tröjorna. lol diggar den längst ner. Men ja, vill inte ha den som är längst ner men tyckte den var cool. Ska på stan på Torsdag slutar klockan 11.25 chill. Ska vara med Ellen, Sofia och Alex. Ska ta och börja jobba lite matte och sen så ska jag läsa lite SO och sen får det nog bli kväll för min del. Ska kolla klart NCIS avsnittet och sen får jag ta och börja med det. Om det blir bra väder i morgon så ska jag fota lite gran. Heh, men ja nu ska jag dra puss och kram. Var även ute med Elton en sväng. Lyssnade på lite bra musik och sen så badade han och sen gick vi upp och nu sitter jag här. Puss och kram. 

måndag, maj 27, 2013

The other side

Blä, skulle behöva det här nu. Men nu sitter jag och lyssnar på musik. Var just ute och hjälpte Arvid med fyrran. Han hade kört över någon stock och kom inte över den. lol, men sitter och kollar på något som är 50 11 gånger skönare än OP's och det är Zipperal. Så mycket skönare. Funderar på en grön. Ska köpa en snart. Men nu ska jag käka snart, sen ska jag kolla lite matte och sen så ska jag öö..leka forever alone.. just ja behöver ju inte leka det. men bye. 
Ska jag köpa den? 


söndag, maj 26, 2013

Tjålå, jag hatar skräck!

Hejlo, helgen har varit bra. Lördagen och Söndagen var sjukt kul! Men kommer inte orka blogga nu, så. Men ska kolla på ett nytt avsnitt av NCIS. Men puss och kram. Och bilden stämmer in helt och hållet. Puss.